De Vries Motors

Bij De Vries Motors in Zandhoven kunt u altijd terecht. Maak een afspraak of kom langs in de showroom.

Bij Citroën De Vries Motors BVBA uit Zandhoven kunt u met een gerust hart terecht voor alles aan uw auto. Voor aankoop, onderhoud en herstelling van uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Om ons bedrijf compleet te maken zijn wij in 2017 toegetreden tot de PCA groep (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën) en zijn tevens AutoSN dealer geworden, universeel met kennis van alle merken.

Merkspecialist in Peugeot & Citroën

PCA De Vries Motors te Zandhoven is gespecialiseerd in het merk Peugeot & Citroën en aangesloten bij de garageformule PCA Merkspecialist in Peugeot en Citroën. Samen met ruim 120 andere Merkspecialisten bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen sleutelen, echter zijn gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. Wij staan altijd voor u klaar! Wij van De Vries Motors in Zandhoven is u graag van dienst voor de meest uiteenlopende servicewensen.

Van onderhoudsbeurt en snelle service tot garantie, bij ons vinden we de oplossing die bij u past.
Veelzijdigheid, service gerichtheid en een natuurlijk goede prijs.

Onze website

Contact gegevens

03 484 31 58 citroendevriesmotors@gmail.com
Ringlaan 134 2240 Zandhoven België
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

+31575 553 495 info@pcamerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×