Garage De Backer

Bij PCA Garage De Backer kunt u altijd terecht voor reparaties en onderhoud aan uw Peugeot, Citroën of andere auto. U bent van harte welkom!

Kwaliteit door ervaring

Wij zijn een jong, dynamisch en sportief bedrijf die de klant steeds persoonlijk benadert en een uitmuntende service bezorgt. We hebben meer dan 50 jaar ervaring in de automobielwereld en met de driemaandelijkse technische cursussen zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Verder maakt Garage De Backer alles rond automobiel zo ecologisch mogelijk. B.V.: het verwerken van oude banden en afval. Wij werken samen met Car-pass om valse kilometerstanden tegen te gaan. Dankzij onze inzet hebben we meerdere awards en attesten van verschillende instanties mogen ontvangen

Vertrouw je voertuig toe aan deskundigen

Buiten het feit dat u bij Garage De Backer geen nummer bent en steeds persoonlijk benaderd wordt beschikken wij over alle noodzakelijke uitrusting en kennis om werk van hoge kwaliteit af te leveren.

Alle medewerkers volgen permanente opleidingsprogramma’s zodat ze u professioneel en persoonlijk advies kunnen geven. Bij elke reparatie gebruikt Garage De Backer originele onderdelen.

 

 

 

Onze website

Contact gegevens

050 - 719 197 garage@peugeotdebacker.be
Staatsbaan 35 9991 Adegem België
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

+31575 553 495 info@pcamerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×