Garage Sinonquel

Bij PCA Garage Sinonquel kunt u altijd terecht. Onze vakkundige monteurs kunnen met iedere auto werken.

Welkom bij PCA Sinonquel!

 We zijn een garage met ruim 60 jaar ervaring van het merk Citroën.

Ondertussen zijn we aan de 4de generatie toe en is Peter Sinonquel de huidige zaakvoerder.

Op 1 januari 2018 zijn wij na 61 jaar gestopt als Citroën dealer en zijn we een PCA-lid geworden. Een netwerk gespecialiseerd in Citroën en Peugeot. Hierdoor blijven we beschikken over de nodige technische informatie. Tevens kunnen wij onze klanten nog steeds een persoonlijk contact aanbieden, zonder dat ze zich een nummer voelen in een grote merkgarage. Hier krijg je nog steeds dezelfde kwaliteit en het juiste onderhoudsplan voor uw wagen aan een betaalbare prijs. Dit zowel met originele als niet originele onderdelen. Met andere woorden : Het goedkopere alternatief voor dezelfde kwaliteit.

Voor alle merken

Buiten deze merken, zijn ook alle andere merken welkom voor onderhoudswerkzaamheden of carrosserie herstellingen. Ook voor banden kan u steeds bij ons terecht aan zeer scherpe prijzen.

Ook voor een nieuwe wagen of tweedehandswegen kan u steeds bij ons terecht. Aarzel niet om eens langs te komen en een vrijblijvend bezoek te brengen aan onze showroom. Of vraag naar onze jonge occasies met weinig kilometers. Hier hebben we ook een zeer ruime stock van.

Contact gegevens

03 886 66 85 info@sinonquel.be
Ten Bergstraat 2 2830 Willebroek België
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

+31575 553 495 info@pcamerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×