Airco Bijvullen

Heeft u het idee dat uw airco niet meer fatsoenlijk werkt? Het koudemiddel in de airco neemt door verlies en verdamping jaarlijks af met 8% tot 10%. Het gevolg hiervan is dat de koelcapaciteit van de airco minder wordt. Hierdoor daalt de temperatuur in uw auto steeds langzamer. Tijd voor Airco-onderhoud, zodat u weer met een goed gevulde airco uw weg kunt vervolgen.

De voordelen op een rijtje

  • Goed onderhoud bespaart kosten
  • Voorkomt bacteriën en schimmels
  • Koudere lucht uit het aircosysteem
  • Voorkomt beslagen ruiten
  • Uw airco blijft goed functioneren

Persoonlijke service

Wij kennen onze klanten bij naam, bij ons bent u geen nummer. De koffie staat altijd voor u klaar!

Vakkundig onderhoud

Onze up-to-date geschoolde teams werken altijd met passie aan uw auto!

Eerlijke prijzen

Bij uw PCA merkspecialist betaalt u nooit teveel. Wij hanteren eerlijke prijzen en nemen alle werkzaamheden vooraf met u door

Airco bijvullen

Omdat alle airconditioners langzaam koudemiddel verliezen, raden alle PCA Merkspecialisten u aan om de twee jaar de airco in uw auto bij te laten vullen. Naast het bijvullen van uw airco kijkt uw PCA Merkspecialist daarnaast de rest van uw airconditioning na. Zo kunt u snel weer koel de weg op!

PCA Merkspecialist airco reiniging & verfrissing

Met een airco reiniging & verfrissingsbeurt reinigen wij de airco van bacteriën, gisten en schimmels. Tevens voorzien wij uw airco van een frisse geur zodat u zonder onaangename geurtjes de weg op kunt!

Airco koudemiddel

PCA Merkspecialist maakt gebruik van het allernieuwste airco-gas R1234yf om uw auto te reinigen. Dit koudemiddel is veel milieuvriendelijker dan het oude middel. En zorgt voor een verminderde CO2 uitstoot!  Wij hebben de kennis en de allernieuwste apparatuur in huis om de airco van uw Peugeot & Citroën en alle overige merken met dit middel te vullen!

Uw airco laten checken? Kom langs bij één van onze PCA Merkspecialisten of maak online een afspraak!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

+31575 553 495 info@pcamerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×