Groot Onderhoud

Groot onderhoud bij PCA Merkspecialist

Bent u benieuwd naar de kosten van een groot onderhoud aan uw auto? De kosten van een groot onderhoud variëren per type auto, maar door onze scherpe prijzen betaalt u bij de PCA Merkspecialist nooit te veel.

Wanneer een groot onderhoud?

Bij nieuwe auto’s verschijnt vaak een melding wanneer een groot onderhoud nodig is. Heeft u geen nieuwe auto? Dan doet u er verstandig aan om elke twee jaar of elke 30.000km een groot onderhoud uit te laten voeren. Een onderhoudsbeurt is nooit overbodig wanneer u uw auto in optimale staat wilt houden. Uw PCA Merkspecialist voert deze grote onderhoudsbeurt graag voor u uit!

Verschil groot en klein onderhoud

Tijdens een groot of klein onderhoud wordt uw Peugeot & Citroën of ander merk auto op verschillende punten nagelopen. Er wordt gekeken of alle onderdelen van de auto goed functioneren en of ze aan vervanging toe zijn. Dit ter voorkoming van onverwachte onderhoudskosten en pech onderweg. Het belangrijkste verschil tussen een groot en klein onderhoud aan een auto is vooral dat er bij een grote onderhoudsbeurt veel intensiever naar uw Peugeot & Citroën of ander merk auto wordt gekeken. Tevens wordt de auto bij een kleine onderhoud op minder punten nagekeken. Dit betekent niet dat een kleine onderhoudsbeurt minder belangrijker is. Door beide onderhoudsbeurten uit te laten voeren voorkomt u pech onderweg en onverwachte reparatiekosten in de nabije toekomst!

Grote beurt aan uw auto bij de PCA Merkspecialist

Ga veilig de weg op

Wilt u er zeker van zijn dat uw auto in de beste staat verkeert en voorkomen dat u voor onverwachte problemen komt te staan? Maak dan snel een afspraak bij uw PCA Merkspecialist voor een groot onderhoud. Onze PCA Merkspecialisten in Peugeot & Citroën controleren uw auto en onderhouden hem volgens de fabrieksvoorschriften. Uw auto wordt onder andere gecontroleerd op de volgende punten (Bekijk hier de volledige checklist):

  • het remsysteem
  • de remolie
  • de bougies
  • de banden
  • de verlichting
  • de airbags

Bovendien vervangt de PCA Merkspecialist de motorolie, het oliefilter en het luchtfilter. Er wordt gekeken of het interieurfilter en de koel- en ruitensproeiervloeistof nog in goede staat zijn en of bijgevuld moeten worden.

Tot slot wordt de accu onderworpen aan een uitgebreide inspectie. De accu is namelijk nummer één oorzaak van pech onderweg. Deze onverwachte kosten willen wij u graag besparen door het uitvoeren van een groot onderhoud aan uw auto!

Uw PCA Merkspecialist zorgt door het uitvoeren van een groot onderhoud dat u snel weer veilig de weg op kan!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

+31575 553 495 info@pcamerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×