Distributieriem vervangen

Distributieriem vervangen bij de PCA Merkspecialist

Kosten besparen door het preventief vervangen van de distributieriem? Indien de distributieriem niet tijdig wordt vervangen kan de riem beschadigen of zelfs breken. Dit kan ernstige schade veroorzaken aan de motor van uw auto. Door de distributieriem tijdig te vervangen kunt u tot wel duizenden euro's aan reparatiekosten besparen. Laat de riem daarom vervangen door een PCA Merkspecialist bij u in de buurt!

Wat zijn de kosten?

Wat het vervangen van de distributieriem kost hangt volledig af van het type auto en het model. Onze PCA Merkspecialisten bieden altijd een complete prijs. Dit betekent dat alle te vervangen onderdelen opgenomen zijn in de prijs, dit voorkomt vervelende verrassingen achteraf. Door de grote verschillen in kosten per model is het voor ons niet mogelijk een internetprijs te vermelden. Neem daarom voor een actuele en vrijblijvende prijsopgave contact op met één van onze PCA Merkspecialisten.

Wanneer distributieriem vervangen?

Wanneer u de riem dient te vervangen hangt volledig af van het merk auto dat u rijdt. De vervangingstermijn wordt meestal uitgedrukt in een max. aantal gereden kilometers. In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u zelf zien wanneer de riem voor het laatst vervangen is. Het is ook mogelijk dat er een sticker onder de motorkap is geplakt waar deze datum opstaat. Meestal heeft een distributieriem een levensduur van 60.000 tot 120.000 kilometer.

Wilt u weten of de riem van uw auto aan vervanging toe is? Neem dan vrijblijvend contact op of ga direct naar één van onze PCA vestigingen. Zij zoeken het graag vrijblijvend voor u uit.

Weet u zelf of uw auto een riem of een distributieketting heeft? Geef dit dan gelijk door, zo kunnen onze specialisten sneller een prijsindicatie geven. Weet u het niet zeker? Uw PCA Merkspecialist kijkt het graag voor u na!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

+31575 553 495 info@pcamerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×