PCA Tweedehands garantie

Tweedehands auto met garantie

Bent u op zoek naar een tweedehands auto met garantie? Dan zit u goed bij PCA Merkspecialist in Peugeot & Citroën! Via ons landelijke netwerk van tweedehands auto's bent u zeker van een betrouwbare auto. Wij voeren natuurlijk een inspectie uit op eventuele schade, status van de auto, tellerstand, etc. Al onze auto’s worden afgeleverd met een afleverbeurt.

PCA tweedehands garantie

De aanschaf van een tweedehands auto is natuurlijk een zaak van vertrouwen. De auto van uw keuze moet immers in een perfecte staat zijn, van hoge kwaliteit en voor een goede prijs. De tweedehands auto’s met garantie van PCA Merkspecialist worden afhankelijk van de Merkspecialist geleverd. De garantietermijn op een PCA tweedehands wordt bepaald op basis van:

  • Gecontroleerde kilometerstanden
  • Technische inspectie
  • Onderhoudshistorie

Zoekopdracht tweedehands auto

Het aanbod kan snel wisselen. Via het landelijke netwerk van tweedehands auto’s bent u zeker van een betrouwbare auto. En mocht de auto van uw dromen er niet bijstaan, geef uw PCA Merkspecialist dan een zoekopdracht! Zij voeren natuurlijk een inspectie uit op eventuele (onzichtbare) schade, status van de auto, tellerstand, etc. Alle tweedehands auto’s met garantie worden afgeleverd met een afleverbeurt en indien nodig APK.

 

Vraag uw eigen PCA Merkspecialist naar de verschillende afleverpakketten.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

+31575 553 495 info@pcamerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×