Kleine Beurt

Kleine Onderhoudsbeurt bij PCA Merkspecialist

Bent u benieuwd naar de kosten van een kleine beurt aan uw auto? De kosten van een kleine onderhoudsbeurt variëren per type auto, maar door onze scherpe tarieven betaalt u bij de PCA Merkspecialist nooit te veel.

Wanneer een klein onderhoud?

Vaak staat het moment voor een kleine onderhoud beschreven in het onderhoudsboekje van uw auto. Wanneer deze beurt nodig is varieert per merk en type auto. Bij oudere auto’s geldt de regel: Een kleine onderhoudsbeurt na één jaar of na 15.000 kilometer.

Verschil klein en groot onderhoud

Tijdens een grote of kleine onderhoudsbeurt wordt uw Peugeot & Citroën of ander merk auto op verschillende punten nagelopen. Er wordt gekeken of alle onderdelen van de auto nog goed functioneren en of ze eventueel aan vervanging toe zijn. Hiermee voorkomt u onverwachte onderhoudskosten of pech onderweg. Het belangrijkste verschil tussen een grote en kleine onderhoudsbeurt is vooral dat er bij een groot onderhoud veel intensiever naar uw Peugeot & Citroën of ander merk auto wordt gekeken. Tevens wordt de auto bij een klein onderhoud op minder punten gecontroleerd. Echter is het belang van een klein onderhoud niet minder. Door beide beurten uit te laten voeren voorkomt u pech onderweg en onverwachte reparatiekosten in de toekomst!

Klein onderhoud aan uw auto bij PCA Merkspecialist

In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u precies zien op welke punten wij uw auto controleren en wat wij vervangen tijdens de inspectie. PCA Merkspecialist controleert uw auto aan de hand van een uitgebreide checklist. Is er iets stuk en dient er een reparatie uitgevoerd te worden? Dan bellen wij u van tevoren en geven een vrijblijvende kostenopgave. U weet altijd vooraf waar u aan toe bent.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

+31575 553 495 info@pcamerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×