Cilinder auto

Cilinders

Cilinders zitten in elke automotor die op benzine of diesel loopt. In die cilinders wordt brandstof tot ontploffing gebracht en daardoor gaan de zuigers heen en weer in de cilinders. Die heen-en-weer-gaande beweging wordt in de motor omgezet in een draaiende beweging. En die draaiende beweging wordt weer afgegeven aan de wielen. Op die manier rijdt de auto. Maar de kern van die rijdende beweging komt van de zuigers en cilinders.

Cilinders versleten?
Het zal niet vaak voorkomen dat advies wordt gevraagd aan de PCA Merkspecialist over de cilinders van uw auto. Toch kan het zijn dat de motor in uw auto zoveel trouwe kilometers heeft gelopen dat er misschien iets gedaan moet worden aan de cilinders en zuigers. Die kunnen versleten zijn of op een andere manier defect. Of u wilt bijvoorbeeld advies over het motorvermogen dat u in een nieuwe auto nodig heeft. Voor het trekken van een caravan of misschien wilt u toch iets meer trekkracht voelen bij het optrekken. In al die gevallen vraagt u gewoon uw PCA Merkspecialist om advies. Kom langs bij de PCA Merkspecialist of neem telefonisch contact op met ons!

Cilinders auto vervangen

De huidige motoren van de auto’s zijn kwalitatief stukken beter dan die van vroeger. Alles sluit mooier op elkaar aan en ook de smering tussen de draaiende en heen-en-weer-gaande onderdelen is verbeterd. Tegelijk zorgt deze vooruitgang wel voor meer kwetsbaarheid. Bij goed onderhoud gaat alles lang mee. Maar als er bijvoorbeeld met te weinig olie wordt gereden of een onderhoudsbeurt wordt overgeslagen, kan er eerder schade optreden aan de onderdelen van uw auto. Mocht het voorkomen dat uw cilinders versleten zijn dan staat de PCA Merkspecialist voor u klaar!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

+31575 553 495 info@pcamerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×