Kapotte koppeling?

Is uw koppeling versleten?

Uw PCA Merkspecialist werkt met A-kwaliteit onderdelen. U bent dus verzekerd van een geluidsarme koppeling met goede krachtoverbrenging en een lange levensduur.

Hoe merkt u dat de koppeling kapot is?

Een bekend signaal van een versleten koppeling is dat uw koppeling begint te slippen; de auto versnelt nauwelijks wanneer u de koppeling laat opkomen. Ook wanneer u flink gas geeft tijdens het rijden en de auto versnelt vervolgens niet- of traag, kunt u ervan uitgaan dat de koppeling kapot is.

Een anders signaal dat wijst op een kapotte koppeling is als het schakelen moeilijk wordt of het koppelingspedaal zwaar aanvoelt of hoger komt te zitten. Is een van deze symptomen het geval bij uw auto? Neem dan contact op met uw PCA Merkspecialist, hij kijkt dit graag voor u na!

Levensduur van de koppeling?

Een koppeling kan tot wel 200.000 kilometer meegaan. Echter veel hangt af van de bediening en het soort kilometers dat u rijdt. Intensief gebruik is niet bevorderlijk voor de levensduur. Rijdt u veel korte afstanden, staat u vaak in de file of rijdt u veel met aanhanger of caravan? Al deze punten zorgen ervoor dat uw koppeling eerder aan vervanging toe is.

Kosten reparatie koppeling

Het vervangen van een koppeling is een reparatie die, afhankelijk van uw type auto, sterk kan variëren. Indien gewenst geven wij u vooraf een heldere en eerlijke prijsopgave. Is uw koppeling kapot? Of wilt u meer informatie over deze reparatie?  Neem dan contact op met uw PCA Merkspecialist.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

+31575 553 495 info@pcamerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×