Garage Van der Sijpe

Bij PCA Merkspecialist Van der Sijpe kunt u met uw Peugeot en Citroën altijd terecht. Maar onze deskundige monteurs kunnen met alle merken werken.

Over ons

Wij zijn een dynamisch bedrijf met reeds 40 jaar ervaring in het merk Peugeot en Citroen. Guy nam samen met echtgenote Nancy de zaak van RafCooman over en zet deze verder met dezelfde passie en dynamiek. Een optimale dienstverlening garanderen, zodat onze klanten op beide oren kunnen slapen is een prioritaire doelstelling! Wij zijn ieders contactpersoon om intussen toch continue elke werkfase op te volgen, zodat wij onze klanten steeds gedetailleerd en met kennis van zaken technische uitleg kunnen verschaffen.

Missie & Visie

Als gespecialiseerd Peugeot en Citroen herstelpunt werken we hard aan kostenbeheersing én kwaliteitsverhoging. Hierdoor genieten onze klanten van een betaalbare service. Openheid en betrouwbaarheid is een hoge prioriteit. Steeds met de focus op ‘verrassen’ met dat tikkeltje meer en het begeleiden van de klant van aankoop tot onderhoud. Duidelijke afspraken, een eenvoudige organisatie, transparantie van de facturatie én flexibiliteit en communicatie tussen medewerker/klant zijn een must. We bieden de voordelen aan van een moderne en nette autogarage waar klanten zich thuis voelen!

Voorsprong door betrouwbaarheid en ervaring! Passie voor wagen en klant! Ons doel: zorgeloze en tevreden klant.

Onze website

Contact gegevens

053 - 803 970 info@garagevandersijpe.be
Oudenaardsesteenweg 240 9420 Erpe – Mere België
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

+31575 553 495 info@pcamerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×