Oliefilter

Een goed oliefilter houdt uw motor gezond!

De oliefilter heeft een belangrijke taak in uw auto: Olie filteren! Een oliefilter is belangrijk voor de gezondheid van de motor. Tijdens het gebruik komen er vuil en kleine metaaldeeltjes in de motor. Dankzij de oliefilter in uw auto krijgt dit vuil geen kans uw motor te beschadigen.

Wist u dat?

  • Het oliefilter  een belangrijk onderdeel van uw auto is
  • Vuil uit de motor filtert
  • Het voorkomt voortijdige slijtage van de motor
  • Het vervangen van het filter zo geregeld is?

Oliefilter vervangen

Gelukkig kost het vervangen van de oliefilter niet veel tijd. Uw PCA Merkspecialist vervangt uw oliefilter binnen enkele ogenblikken.

De olie gaat constant, zolang de motor loopt, door dat oliefilter. De filter wordt wel steeds vuiler. Door regelmatige vervanging, dit gebeurt bij een groot onderhoud, kan de oliefilter zijn reinigende werk blijven doen. De motor blijft van binnen zo schoon mogelijk en gaat daardoor zo lang mogelijk mee. Er zijn verschillende oliefilters. Dat verschilt per merk en type motor. Uw PCA Merkspecialist zorgt dat hij voor elke toepassing de juiste filter klaar heeft liggen.

Oliefilter Peugeot & Citroën Corsa

De oliefilter van uw Peugeot & Citroën Corsa moet om de +/- 15.000 en 30.000 km vervangen worden, afhankelijk van de motor (benzine of diesel). Dit is belangrijk voor het onderhoud van de motor en het voertuig. U hoeft enkel het model en het type motor van uw Peugeot & Citroën Corsa door te geven en wij zorgen dat de juiste filter op voorraad is. Weet u dit niet? Geef dan uw kenteken door! Op deze manier is de oliefilter vervangen van uw Peugeot & Citroën Corsa zo gepiept!

Twijfelt u of het vervangen van de oliefilter al nodig is? Uw PCA Merkspecialist informeert u hier graag over. Rijd gewoon even langs een PCA Merkspecialist en hij kijkt dit gratis voor uw na!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

+31575 553 495 info@pcamerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×