Onderhoud spaart kosten

Op verrassingen zit u niet te wachten. Regelmatig onderhoud is dus van levensbelang voor uw auto. Veel reparaties zijn hierdoor eenvoudig te voorkomen en dát scheelt onnodige kosten. 

Wanneer uw auto toe is aan onderhoud vindt u terug in het onderhoudsboekje. Ook vertellen we u van tevoren wanneer er duurdere onderhoudsmomenten aankomen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van de distributieriem, slijtage van onderdelen in het motorblok etc. Dus bij ons geen verrassingen achteraf!

Verschil onderhoud en nazichtkeuring

Regulier onderhoud zorgt dat u met zo min mogelijk problemen kunt blijven doorrijden. Een nazicht keuring is een momentopname waarbij alleen wordt gekeken naar de veiligheid van de auto en de milieuprestaties. Dus ook als u weinig rijdt betekent dit niet dat u het onderhoud kunt uitstellen.

Regulier onderhoud verlengt de levensduur van uw auto, het kan problemen onderweg voorkomen én het zorgt er meestal voor dat u in hetzelfde jaar niet terug hoeft naar de garage!

 

Voorkom gevaarlijke situaties, veilig rijden begint met regulier onderhoud.

Weet u niet zeker waar uw auto aan toe is? Bel even naar uw PCA Merkspecialist. Zij kijken het graag voor u na!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

+31575 553 495 info@pcamerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×