PCA: Ook voor schade!

Schadeherstel

Indien u schade aan uw auto heeft, is dat al vervelend genoeg. Het is niet altijd duidelijk wat te doen en waar naar toe te gaan. Uw PCA Merkspecialist regelt en herstelt, u heeft er geen omkijken naar.

PCA: ook voor schade!

Ondanks dat uw verzekering aangeeft waar u heen zou moeten, mag u dat zelf bepalen. Uiteraard hebben wij een vervangende auto voor u. En u krijgt natuurlijk de bijbehorende garanties op de uitgevoerde reparatie. Dus ook voor schade en ruitschade bent u van harte welkom bij de PCA Merkspecialist.

Ruitschade

Heeft u een putje of sterretje in uw voorruit? Laat het tijdig herstellen vooraleer de ruit verder barst. Vanzelfsprekend vervangen wij ook uw ruit als het nodig is. Uw PCA Merkspecialist regelt alles voor u, wel zo veilig.

Schadeherstel

Gelukkig zijn schades in de meeste gevallen te herstellen. Zeker als uw auto door een PCA Merkspecialist behandeld wordt. Zij bekijken bij het opmaken van een herstelbestek nauwkeurig welke onderdelen vervangen moeten worden en welke hersteld kunnen worden. Zij herstellen alle schades volgens de fabrieksspecificaties en hanteren strenge kwaliteitseisen.

 

Dus bij schade bent u bij de PCA Merkspecialist aan het juiste adres!
Maak een afspraak, of laat u adviseren. Zij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

+31575 553 495 info@pcamerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×