Voor Vertrek Vakantiecheck

Nog even en dan kan iedereen weer genieten van een welverdiende vakantie! Rij voor vertrek even langs uw Merkspecialist voor de Vakantiecheck! Niet alleen uw wagen, of camper, maar ook uw aanhanger kijken we graag voor u na. Voorkom problemen en maak op tijd een afspraak!

Topconditie

Voordat u kunt genieten van uw vakantie is het belangrijk om een afspraak te maken voor een vakantiecheck bij één van onze Merkspecialisten. Zij zorgen ervoor dat uw wagen, camper en  aanhanger (vouwwagen, bagagewagen, caravan) in topconditie is.

Voor Vertrek Vakantiecheck

Regulier onderhoud is belangrijk, maar uw wagen, of camper, nog even na laten kijken voordat u een lange reis gaat maken is eigenlijk een must. Deze heeft het soms zwaar te verduren bij hoge temperaturen en tijdens een lange rit. Dan is het fijn om te weten dat uw wagen in goede conditie is voordat u vertrekt.

Wij controleren o.a.:

  • Banden en de bandenspanning
  • Remmen
  • Verlichting
  • Airco en interieurfilters
  • Ruitenwissers
  • Vloeistoffen
  • bekijk de volledige checklijst, door op het plaatje te klikken

 

Veilig op weg met de aanhanger

Vaak horen wij ‘Waarom zou ik de vouwwagen, bagagewagen, of caravan na laten kijken, hij wordt maar drie weken per jaar gebruikt..’ Juist daarom is het belangrijk de essentiële onderdelen na te laten kijken. U moet er niet aan denken dat u met uw aanhanger met pech langs de weg komt te staan…

Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor een aanhangercheck.

 

Stap veilig achter het stuur en laat uw wagen, camper en aanhanger voor vertrek even checken. 

Afspraak maken

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

+31575 553 495 info@pcamerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×